Kategórie
 
 
 
 
 

Ktoré dezinfekčné prostriedky by nemali chýbať vo vašej výbave?

Ktoré dezinfekčné prostriedky by nemali chýbať vo vašej výbave?

Pandémia korona vírusu nám ukázala, akú dôležitú úlohu zohráva v našich životoch dezinfekcia. Ak používate kvalitné a vhodné dezinfekčné prostriedky, vyhnúť sa môžete množstvu nepríjemných ochorení!

Dezinfekcia je v poslednom čase skloňovaná najmä s dôrazom na prevenciu pred korona vírusom, netreba však zabúdať, že v našom okolí sa nachádza aj veľké množstvo iných vírusov a baktérií, pred ktorými je dobré sa brániť. Efektívna dezinfekcia dokáže vyhubiť prakticky všetky typy baktérií, vírusov, ale aj plesní a iných nežiadúcich mikroorganizmov. Vy si tak môžete byť istí, že žijete v skutočne čistom prostredí a neriskujete žiadne nepríjemné ochorenie, ktoré by vám prekazilo vaše plány. Ktoré dezinfekčné prostriedky by ste mali mať vo svojej výbave, ak sa chcete čo najlepšie ochrániť?

Osobná hygiena je základ

Najväčší význam má dezinfekcia v oblasti osobnej hygieny. Podstatná je najmä dezinfekcia na ruky, ktorú by ste mali nosiť stále so sebou. Ak sa chcete ochrániť čo najlepšie, ruky by ste si mali dezinfikovať pravidelne, niekoľkokrát do dňa, nie len pred jedlom. Dezinfekcia na ruky je dostupná v podobe praktických gélov, ale aj vlhčených utierok.

Pozor si dávajte aj pri výbere mydla do vašej domácnosti. Mnohé mydlá totiž pekne voňajú, avšak nedokážu vaše ruky efektívne dezinfikovať. Pri výbere mydla tak dbajte na to, aby malo čo najlepšie dezinfekčné vlastnosti – nechcete si predsa domov priniesť nejaké ochorenie, ktoré sa rýchlo rozšíri medzi všetkými členmi domácnosti...

A čo dezinfekcia povrchov?

Keď už máte zvládnutú osobnú hygienu, druhým krokom je vhodná dezinfekcia povrchov, napríklad dezinfekcia podlahy. Aj v tomto prípade treba dbať na jediné – prípravky na čistenie podláh, kúpeľní, či nábytku, nevyberajte podľa ich peknej vône a ceny, ale podľa reálnych dezinfekčných účinkov. Moderné dezinfekčné prípravky na povrchy naviac aj pekne voňajú, o nič teda neprichádzate a povrchy svojho obydlia dokonale chránite pred nežiadúcimi vírusmi a baktériami.

Tak neváhajte, vyberte si kvalitné dezinfekčné prostriedky aj vy a žite v dokonalej čistote a hygiene !

 

 
 
 

Osobný odber

Osobný odber

v kamennej predajni

Tovar skladom

Tovar skladom

u vás do 24 hodín

Doprava zdarma

Doprava zdarma

pri nákupe nad 119 eur

Odborné poradenstvo

Odborné poradenstvo

radi vám poradíme

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
TOPlist DAVAJ.sk - katalóg odkazov Katalóg internetových stránok
Plná (Desktop) verzia