Kategórie
 
 
 
 
 

Oki Printer Drucker B432dn (45762012)

Kód produktu:tt-45762012
Výrobca:OKI
Kompaktná stolná tlačiareň OKI B432dn ponúka vyspelé funkcie zvyšujúce produktivitu práce. Nechýba jej výkonný procesor (667 MHz) a veľkorysá pamäť (512 MB a 3 GB eMMC). Vďaka podpore sieťového pripojenia predstavuje ideálnu voľbu do vyťažených kancelárií s vysokými nárokmi na objem kópií. Flexibilná manipulácia s papierom, spoľahlivá LED technológia a emulácia jazyka PostScrip
Dodanie
Dodanie: Vypredané
Vaša cena: 189,77 € bez DPH
227,72 € s DPH cena bez DPH

Popis produktu

Kompaktná stolná tlačiareň OKI B432dn ponúka vyspelé funkcie zvyšujúce produktivitu práce. Nechýba jej výkonný procesor (667 MHz) a veľkorysá pamäť (512 MB a 3 GB eMMC). Vďaka podpore sieťového pripojenia predstavuje ideálnu voľbu do vyťažených kancelárií s vysokými nárokmi na objem kópií. Flexibilná manipulácia s papierom, spoľahlivá LED technológia a emulácia jazyka PostScript prinášajú vynikajúce výsledky naprieč rozsiahlym spektrom aplikácií. OKI B432dn disponuje dômyselnými funkciami šetriacimi energiu. Automatická obojstranná tlač eliminuje dopad tlačiarne na životné prostredie.

Spoľahlivý pomocník

Vďaka vysokému výkonu a dôslednej LED technológii s rozlíšením 1200 x 1200 DPI sa môžete tešiť na ostré a čisté výsledky plné jemných detailov. Tlačiareň navyše zvládne aj množstvo ďalších úloh. Vyhotoví kópie na papier s rozmermi od A6 až po bannery dlhé 1,3 metra či kartón s hustotou 163 g/m².

Spoľahlivý pomocník

Maximálne flexibilná

Kompaktná tlačiareň B432dn vás osloví jednoduchou obsluhou a množstvom funkcií. Spomeňme napríklad tlač so zabezpečením na ochranu dôverných dokumentov. Zariadenie je ideálnou voľbou na rýchle vytlačenie pre osobnú potrebu a zdieľanie v sieti. Okrem toho podporuje služby ako napríklad Google Cloud Print alebo AirPrint.

Maximálne flexibilná

Výborná konektivita

Popri klasickom USB porte tlačiareň obsahuje rozhranie Gigabit Ethernet, vhodné pre viacčlenné pracovné skupiny. Výhodou zariadenia je tiež možnosť tlačenia na diaľku zo smartphonu a tabletu mimo kancelárie bez toho, aby ste sa museli priamo pripájať. K dispozícii máte i voliteľnú bezdrôtovú sieť LAN 802.11a/b/g/n.

Výborná konektivita

Úsporná prevádzka

Voliteľné tonery s vysokou výťažnosťou až 12 000 strán umožnia tlačiť omnoho viac a dlhšie. Režim Eco zvyšuje výkonnosť a zároveň znižuje spotrebu elektrickej energie. Vyskúšajte tiež špeciálny tichý režim. Nechýba ani funkcia automatického vypnutia tlačiarne a režim hlbokého spánku s veľmi rýchlym prebudením.

Úsporná prevádzka

Dokumenty

 
 

Osobný odber

Osobný odber

v kamennej predajni

Tovar skladom

Tovar skladom

u vás do 24 hodín

Doprava zdarma

Doprava zdarma

pri nákupe nad 119 eur

Odborné poradenstvo

Odborné poradenstvo

radi vám poradíme

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
TOPlist DAVAJ.sk - katalóg odkazov Katalóg internetových stránok
Plná (Desktop) verzia